Utolsó módosítás 2021. nov. 24.
Új, korszerűbb felületen az eladó állatok

elado

1%

Újdonságok

Szép sikerek, eredményes kiállítás Hódmezővásárhelyen 2019-ben is!

Szombaton véget ért a XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. Összesen 42 charolais tenyészállat mutatkozott be 13 tenyészetből, a showbírálaton 30 versenyegység vett részt. Képes beszámoló a 'Fotók' menüpontban, részletes showbírálati eredmények az 'Eredmények' menü 'Versenyeredmények' menüpontjában!

 

Az Egyesület fődíját az Abaúji Papp Charolais Kft. nyerte 75 ponttal, a legszebb nőivarú és egyben legszebb charolais tenyészállat címet is ezen vállalkozás tenyészállata nyerte el. A legszebb hímivarú tenyészállat ez évben a Charolais Farm Kft. bikájáért járt.

Az Abaúji Papp Charolais Kft. miniszteri különdíjat is átvehetett az ünnepélyes központi díjkiosztó ünnepség végén!

Az Egyesület a szokott helyen, az 1. húsmarha ring sarkánál várta tagjait és vendégeit. Az időjárás csak csütörtökön volt viszonylag kedvezőtlen, a további két nap szép időjárása hozzájárult a jó hangulathoz, mindenki kedvére beszélgethetett, ehetett-ihatott, élvezhette a kiállítás hangulatát.

A kiállítóknak ezúton is gratulálunk, a szép eredményekhez méginkább, a szponzorainknak pedig ezúton is köszönjük, hogy hozzájárulásukkal ismét színvonalasan vehettünk részt a kiállításon!